Ghost Pirates

Ghost Pirates är en slot från den välkända speltillverkaren NetEnt. Detta är en av de få sakerna du egentligen behöver veta för att bli säker på att detta spel är välgjort och kommer ge dig en suverän spelupplevelse. Slotten har nu funnits i några år och har många trevliga funktioner, bonussymboler, ett mycket härligt spökpirattema och mycket mer. Gillade du filmerna Pirates of The Caribbean? Då bör denna slot falla dig i smaken. I första filmen fick du möta pirater som förvandlades till skelett i månljuset, i spelet får du som spelare istället slåss mot läskiga spökpirater i jakt på skatterna. Spelet är inte svårt att lära sig och det finns inte många regler du måste hålla reda på.

Det finns många saker med Ghost Pirates som kommer hjälpa till med att ge dig en rolig spelupplevelse. Förutom det spännande spökpirattemat kommer du även uppleva en väldigt bra grafik, över 200 spellinjer att spela på och bakgrundsmusik som passar temat perfekt. Det finns mycket att nämna som gör denna slot så fantastisk. Vill du veta mer om spelets specifikationer, veta mer om hur du spelar, fördelar och nackdelar eller om allt annat du kommer att stöta på i denna slot, fortsätt gärna läsa här nedan. Vi har skrivit om nästan allt som du behöver veta för att du ska få en så bra bild som möjligt om vad Ghost Pirates har att erbjuda.

Vinstlinjer och insatser

När det kommer till vinstlinjer brukar det oftast finnas 20-25 stycken, här kommer du istället att få spela på upp till 243 linjer. Du kan ändra på linjerna genom att klicka vid insatssätt längst ner. Det fungerar inte exakt som på andra slots, utan du kan välja mellan några antal linjer. Du kan välja hur mycket du vill satsa genom att ändra myntvärdet, insatssätt och insatsnivån. Själva slotten består av fem hjul och tre rader. Med detta och över 200 vinstlinjer har du möjlighet att vinna på flera olika sätt. Hur stora insatser du kan göra kommer du att upptäcka snabbt genom att ändra i menyn längst ner på spelplanen. Det är väldigt lätt att lära sig och alla knappar du använder är lätta att förstå.

Tema och grafik

Med tanke på att det är NetEnt som ligger bakom Ghost Pirates kan du vara säker på att både temat och grafiken är bland de bästa. Som vi nämnt tidigare påminner temat om Pirates of The Caribbean-filmerna, och du stöter på pirater och mycket annat som har med temat att göra, till exempel symboler i form av skattkarta, pistoler, papegoja, ankare och många fler. Ljudet passar temat utmärkt och du kommer inte störa dig på det, vilket vissa spelare kan uppleva ljudbilden i andra liknande slots. Det finns inte mycket mer att säga om temat och grafiken, det är allt gjort på ett bra sätt och vi har inte hittat något som vi saknat.

Ghost Pirates bonusfunktioner

Bonusar i spelet är de klassiska wild- och scatter-symbolerna. Wild-symbolen ersätter alla andra symboler och ger dig större chans att vinna. Scatter-symbolen kommer att ge dig ett antal free spins. Hur många du får beror på vilket antal linjer du har spelat på. Ju fler linjer du spelar, desto större antal free spins har du chans att få. Fler bonusar verkar det inte finnas, men en sak med denna slot som vi tycker är ganska unikt är “insatssätt” där du väljer antal linjer att spela på. Du kan välja mellan 3, 9, 27, 81 och 243. Detta gör att Ghost Pirates är annorlunda mot andra liknande slots och ger dig en lite ny grej att spela med.

Fördelar med spelet

Det finns väldigt många positiva saker med Ghost Pirates, en av de större är det fantastiska spökpirattemat som gör din spelupplevelse bättre. Grafiken och alla effekter är suveräna och höjer din upplevelse ännu mer. Sedan att du kan spela på 243 vinstlinjer tycker vi också om, det kommer ge dig många möjligheter att vinna.

Nackdelar med spelet

Det som är mindre bra med Ghost Pirates slot är att det finns ingen progressiv jackpott. Det finns heller inga bonusspel som gör det lättare för dig att vinna större utan du får nöja dig med wild- och scatter-symbolerna.

Sammanfattning

NetEnt har gjort det igen, denna fantastiska slot har inte mycket vi kan klaga på. Det som kunde göras bättre är att skaffa en bonusbana för att ge spelarna något extra, förutom det tycker vi att allting är suveränt, från temat till alla 243 vinstlinjer och insatsmöjligheterna. Spelet är lätt att lära sig och har inte många komplicerade funktioner. Du kan hitta spelet på många casinon online och även spela gratis på vissa sidor. Bestämmer du dig för att göra det lär du dig dessutom alla knappar och funktioner, och behöver inte tänka på det när du vill spela för riktiga pengar. Gillar du pirater och skatter? Då tycker vi att du borde ge Ghost Pirates en chans!